Zespół Szkół Zawodowych i Ogólnokształcących

im. 9 Drezdeńskiej Brygady Artylerii
i Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej w Morągu

Zagraniczne
praktyki zawodowe

Rekrutacja
2020/21

PRZEJDŹ>



Powrót

02 Marca 2020 godz: 16:25:15

Konkurs kulinarny

19.02.2020r. odbył się szkolny konkurs kulinarny pod hasłem „Moje Walentynki”. W konkursie wzięli udział uczniowie poszczególnych klas technikum żywienia i usług gastronomicznych . Gościem konkursu był pan Marek Sykała szef kuchni Hotelu Star Dadaj*** – Hotel & SPA, Barczewo.

Decyzją jury:

I miejsce za prostotę, elegancję oraz kompozycję smaku – Marlena Pełka kl. IITW i Anna Pawlak kl. IVTG

II miejsce za wierne odwzorowanie oryginału – Natalia Syta i Katarzyna Dąbrowska kl. II TW

III miejsce za pracowitość i małą ilość cukru – Magdalena Grudzińska i Anita Ludwiczak kl. III TW

Małgorzata Kircun

galeria: Konkurs kulinarny

utworzona: 02 Marca 2020 godz: 16:26:07
przez: HPast

HPast



Zespół Szkół Zawodowych i Ogólnokształcacych im. 9 Drezdeńskiej Brygady Artylerii w Morągu, ul. Kujawska 1
tel./fax (089) 757 2670, poczta elektroniczna: mgzszio@poczta.onet.pl
autor: Grzegorz Malinowski